Nagrada za plakat študentskega projekta

Nagrajeni plakat

Nagrajeni plakat

Eden od plakatov, ki je nastal v okviru pilotnega projekta Promocija študijev Filozofske fakultete med dijaki, je na prvem medcelinskem tekmovanju oblikovanja plakatov Poster Stellars prejel prvo nagrado v študentski kategoriji (kultura). Pri projektu so sodelovali študenti psihologije, ki so raziskali potrebe fakultete in njenih oddelkov, na osnovi njihovih ugotovitev sta študentki slovenistike oblikovali sporočilo, študentke Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani pa oblikovale plakate in ostale materiale. Študenti, ki so sodelovali pri projektu so: Lea Bracovič in Katja Strgar (študentki magistrskega študija slovenistike), Anže Dejak, Kristina Ferjančič in Mateja Habjanič (študenti magistrskega študija psihologije) ter Ana Karlin, Ana Valenko in Maša Kunej (študentke magistrskega študija Grafično oblikovanje, ALUO). Mentorja projekta sta bila doc. dr. Boštjan Bajec (Oddelek za psihologijo Filozofske fakultete) in prof. Boštjan Botas Kenda (ALUO).

Iskrene čestitke!

Več

Zadnje novice
27. 03. 2024

Izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska prejela najvišje poljsko odlikovanje za zasluge

Od leve: Andrzej Duda, Predsednik Republike Poljske, izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska, Alojz Kovšca in Andrzej Gosek, župnik (foto: Marko Jan Vukajlović)
20. 03. 2024

Predavanje švedske veleposlanice in otvoritev razstave Švedski glasbeni trenutki

veleposlanica Švedske v Sloveniji Nj. Eks. Diana Madunic se je srečala z dekanjo fakultete prof. dr. Mojco Schlamberger Brezar.