Spletna predstavitev za tuje študente

Univerza v Ljubljani v sredo, 30. septembra 2020, ob 10. uri organizira spletno predstavitev za tuje študente, vpisane v študijske programe Univerze v Ljubljani.

Predstavili bodo uporabne informacije glede študija na Univerzi v Ljubljani in bivanja v Sloveniji. Prijave na dogodek zbirajo tukaj do zapolnitve prostih mest oziroma do petka, 25. septembra 2020, do 10. ure. Povezavo do dogodka bodo udeleženci prejeli na elektronski naslov, ki ga bodo podali ob prijavi.

V okviru predstavitve se bodo študenti seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanja, prijave začasnega bivališča, bivanja v Študentskem domu, prevoza v Ljubljani, subvencionirane prehrane in možnosti štipendiranja. Sledila bo predstavitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, tutorstva ter obštudijskih in drugih dejavnosti. Predstavili bodo Leto plus, v sklopu katerega lahko študenti pridobijo jezikovne in druge spretnosti, strokovna znanja z izbranih študijskih področij ter se seznanijo s kulturo, zgodovino in ustavno ureditvijo Slovenije.

Več

Vabilo v angleškem jeziku

Dogodki

ponedeljek, 19. 10. 2020
Oddelek za slavistiko, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani
sreda, 26. 08. 2020
Oddelek za zgodovino
sreda, 26. 08. 2020
Oddelek za arheologijo
sreda, 26. 08. 2020
Oddelek za filozofijo
sreda, 06. 11. 2019
Oddelek za arheologijo

© Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, Vse pravice pridržane.

 

Piškotki Oblikovanje in razvoj: ENKI

Iščem ...