Znanstvenoraziskovalni inštitut

Omejitev sodelovanja na ravni UL – razpis CEI (Cooperation Fund Call for Proposals 2021)

Posredujemo vam informacijo o odprtem razpisu CEI – Cooperation Fund Call for Proposals 2021. Za aktivnosti planirane v prvem polletju 2022 je rok prijave 1. 9. 2021. Več o razpisu si lahko preberete na uradni spletni strani razpisa. Namen razpisa je sodelovanje članic CEI ter izmenjava izkušenj in dobrih praks med vsemi državami članicami s spodbujanjem mobilnosti in mreženja.

Predvideni proračun: 175.000 € (prijavitelji lahko zahtevajo do največ 15.000 €).

Univerza v Ljubljani (kot pravna oseba) lahko v razpisu sodeluje le v eni (1) projektni prijavi.

Na UL vljudno prosijo, da v kolikor nameravamo sodelovati v razpisu, to sporočimo do vključno torka, 27. 7. 2021, do 12. ure, na e-mail naslov: projekt@uni-lj.si.

Možno je izraziti oz. oddati le en interes s strani posamezne članice UL, zato vas vljudno prosimo, da ob interesu za prijavo predhodno kontaktirate tudi ZIFF (Ema Karo, Ema.Karo@ff.uni-lj.si), in sicer najkasneje do petka, 23. 7. 2021.

Po navodilu prorektorja, bodo, v kolikor bo to potrebno, na UL organizirali skupni usklajevalni sestanek vseh zainteresiranih prijaviteljev UL.

Sestanek bo potekal v četrtek, 29. 7. 2021, ob 10:00 uri preko telekonferenčnega sistema Zoom. Povezavo za udeležbo na sestanku boste prejeli pravočasno v torek, 27. 7. 2021, po 12 uri.

Notices

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič

Department of English

Change of Office Hours Frančiška Lipovšek