Dobrodelna dražba malih črnih oblek

Dobrodelna dražba malih črnih oblek

Dobrodelna dražba malih črnih oblek

Iskreno vabljeni k sodelovanju na dražbi malih črnih oblek študentov in študentk Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil, OTGO, Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in slovenskih modnih oblikovalcev na Facebook strani, ki bo potekala od 18. do 25. marca 2021. Obleke si lahko ogledate na FB-strani in na razstavi v Mali galeriji Banke Slovenije.

Začetna izklicna cena za vsako oblačilo je 70,00 evrov. Udeleženec draži obleko tako, da v komentar pod sliko navede znesek, ki ga ponuja. Minimalni dvig cene je 10,00 evrov.

Udeleženec, ki nima FB-profila ali želi biti anonimen, lahko draži tudi tako, da pošlje mail na naslov kotofolio@a.ntf.uni-lj.si, zapiše ime oblikovalca in znesek, ki ga ponuja.

Pravila dobrodelne dražbe oblek najdete na spletni strani KOTOfolio.

Denar bodo dražitelji nakazali direktno na račun Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, ki po uspešni akciji zbiranja prostovoljnih prispevkov za nakup naprave za CAR-T sedaj zbira prostovoljne prispevke za nakup dodatnega inštrumenta za napravo CAR-T za celično zdravljenje bolnikov s krvnimi raki.

Prav tako vabljeni na zaključni dogodek dobrodelne dražbe, ki bo v četrtek, 25. marca 2021, ob 19.00 uri na Zoom povezavi, kjer se bodo v pogovoru pridružili tudi gostje.

Projekt Mala črna obleka je bil izveden kot eksperimentalni del projekta Fenomen Chanel Filozofske in Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani kot del Evropske noči raziskovalcev – Humanistika, to si ti!, v katerem so poleg študentov in študentk sodelovali tudi slovenski modni oblikovalci.

Na Katedri za oblikovanje tekstilij in oblačil so se odločili, da svojo družbeno in socialno solidarnost izrazijo z dobrodelno akcijo ob zaključku razstave Mala črna obleka v Mali galeriji Banke Slovenije.

Več o dobrodelni dražbi, sodelujočih in pravilih dobrodelne dražbe si lahko preberete na spletni strani KOTOfolio, vse dodatne informacije dobite na naslovu kotofolio@a.ntf.uni-lj.si.

Hvala za sodelovanje!

Zadnje novice
26. 08. 2022

Reception for International Students at the Faculty of Arts and at the University of Ljubljana (two separate events)

04. 03. 2022

Support and assistance by the University of Ljubljana

02. 09. 2021

Welcome Day - Exchange Students ONLY

Mednarodna pisarna